• ITS Breda B.V.

Welkom

Welkom bij International Transport Solutions Breda. De partner voor al uw transport oplossingen. Ons team van specialisten is in staat een passende oplossing te verzorgen voor al uw transport (aan)vragen. ITS Breda kan u als verlader of expediteur oplossingen aanbieden in heel Europa. Doordat onze ervaren collega’s al jaren actief zijn in de transportwereld, kunnen wij u transport in de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

 

Transport is maatwerk. Daarom is het voor ons van groot belang om te begrijpen waar u als klant behoefte aan heeft. ITS Breda komt dan ook graag bij u langs om door te nemen wat voor specifieke wensen u heeft zodat we in staat zijn een zo goed en passend mogelijke oplossing aan te bieden voor al uw transporten. We constateren met regelmaat dat er in de transportwereld een gebrek is aan juiste en tijdige communicatie. Hierdoor ontstaan er voor u als klant vaak onnodige problemen en kosten die voorkomen kunnen worden.

 

Door onze gebruiksvriendelijke IT-systemen en trainingen aan onze mensen gaan wij hier proactief mee om wat betekent dat wij u onmiddellijk op de hoogte stellen van een probleem of vertraging . U kunt uw order rechtstreeks in het IT-systeem plaatsen en volgen op onze website.

 

ITS Breda staat voor betrouwbare en open communicatie waarbij ons team van mensen 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking staat. Zodat wij u altijd en tijdig van de juiste informatie kunnen voorzien.

 

Graag komen wij met u in contact. Heeft u een oplossing nodig voor uw transport of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: wij staan voor u klaar !

 

Met vriendelijke groeten,

ITS Breda