• ITS Breda B.V.

Expeditie

Voor de landen waar ITS Breda niet met eigen wagens op rijdt kunnen wij u de oplossingen aanbieden door onze samenwerking met partners / vervoerders uit het buitenland. Van deze partners / vervoerders hebben wij een selectie gemaakt per land. ITS Breda werkt met partners in het buitenland die gespecialiseerd zijn in één land. (lading naar Italië met een Italiaanse vervoerder, lading naar Polen met een Poolse vervoerder enz.) Met al deze vervoerders hebben de mensen van ITS Breda een jarenlange relatie opgebouwd waardoor wij ervan verzekerd zijn dat ze de kwaliteit en service verlenen die ITS Breda en haar klanten van hen verlangt.

 

Doordat ITS Breda werkt met vervoerders uit het land van bestemming zijn we in staat om een uitstekende service te bieden tegen een zeer concurrerende prijs!

 

Door duidelijk met onze partners / vervoerders de specifieke eisen van de zendingen door te nemen en tevens regelmatige evaluatie gesprekken te houden, weten wij dat we de zendingen met een gerust hart aan hen kunnen toevertrouwen.

 

De zendingen kunnen worden ingevoerd in het online boekingssysteem van ITS Breda waardoor u precies kunt zien wanneer een zending is geladen en gelost. Zodra een zending is gelost zal de vrachtbrief zo spoedig mogelijk online worden gezet.

 

Ook voor vraagstukken voor wat betreft multimodaal transport, zee- of luchtvracht kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om ook hiervoor de juiste partner in te zetten tegen uitstekende voorwaarden.

 

Mocht u na het lezen van het bovengenoemde toch nog vragen hebben omtrent het door u gezochte transport, dan vernemen we dat graag.