• ITS Breda B.V.

Nationaal transport

Ook voor transporten binnen de Benelux bent u bij ITS Breda aan het juiste adres. Van industrieterrein tot stadscentrum, wij hebben voor elke vraag het juiste materieel. Of het nu gaat om een pakket, pallet, deelpartij en/of volle wagens of bent u op zoek naar bestelwagens voor lastig te bereiken plaatsen, zeilwagens voor zijkant belading of lossing, kastentrailers, motorwagens of combinaties, met of zonder laad/losklep: wij kunnen het voor u verzorgen.

 

U kunt uw zending bij ons invoeren in ons online boekingssysteem waarin u ook de status van uw zending kunt volgen en alle relevante informatie kunt terugvinden. Nadat een zending is afgeleverd zal de gescande vrachtbrief binnen 48 uur online worden gezet, zodat u kunt terug zien wie er heeft getekend.

 

Voor zendingen binnen de Benelux kunnen wij de volgende transit tijden aanbieden:

  • Sameday delivery
  • 24 uur
  • 48 uur

 

Wij kunnen u ook de mogelijkheid aanbieden om dedicated wagens bij u in te zetten die uitsluitend in uw opdracht rijden en aan alle specifieke wensen kunnen voldoen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld het in kleuren stellen van het gevraagde materiaal (bus, bakwagen, truck en trailer, enz.) waarbij ook de chauffeur in uw bedrijfskleding gekleed kan worden.

 

Alle voertuigen die door ITS Breda worden ingezet voldoen aan de milieu eisen en wij zijn daardoor ook in staat om te leveren in milieuzones.

 

Heeft u eventuele speciale wensen dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat wij ook hiervoor een passende oplossing kunnen bieden.