• ITS Breda B.V.

Trucking

Eén van onze specialisaties is trucking. In opdracht van u als klant, kunnen wij trucks met of zonder trailers aanbieden die volledig door u aangestuurd worden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om in overleg de truck en trailer in uw huiskleuren te zetten mocht u dit wensen.

 

De voordelen van trucking zijn dat uw kosten dalen, u altijd het juiste aantal trucks kunt inzetten op de momenten dat het nodig is en u betaalt alleen per gereden kilometer. De prijs per kilometer is inclusief truck, trailer en chauffeur (enkel of dubbel bemand) en alle eventuele toeslagen (exclusief tol of maut). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u toch dezelfde service kunt bieden als transport met uw eigen voertuigen (directe aansturing), met het voordeel dat u per rit direct de kosten in beeld heeft. Mocht het onverhoopt rustig zijn en u wilt (tijdelijk) geen gebruik maken van onze service dan zullen de kosten ook niet verder doorlopen.

 

Aangezien we in een internationale wereld werken hebben wij chauffeurs die woonachtig zijn in geheel Europa en dan ook diverse talen spreken, maar niet noodzakelijkerwijs Nederlands. De minimale eis die wij stellen aan onze chauffeurs is dat ze Engels of Duits spreken en zich proactief opstellen, geheel in lijn met de denkwijze van ITS Breda en de klant.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk dat de hele communicatie via ITS Breda verloopt, dit uiteraard in overleg en volgens de instructies van u als klant. Mocht u aanvullende vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.