• ITS Breda B.V.

Internationaal transport

Voor u als klant of verlader biedt ITS Breda transport aan in geheel Europa met onze “eigen” wagens die direct door ons worden gepland en aangestuurd. Of het nu gaat om 1 pallet of een complete vrachtwagen: ITS Breda regelt het voor u. Wij werken met kleine zelfstandige transportbedrijven die geheel onder onze supervisie rijden en werken. Dit houdt in dat de vervoerder de wagens bij ITS Breda onderbrengt en wij alles verder afhandelen. De wagens die bij ITS Breda wordt ingezet is uitsluitend voor ITS Breda aan het werk. Doordat wij werken met de kleinere vervoerders en een strenge selectie hanteren kunnen wij u de garantie bieden van constante kwaliteit, duidelijke communicatie en goede service.

 

Voordat ITS Breda gaat werken met een vervoerder is er onder andere een bezoek geweest op locatie bij de vervoerder in binnen- of buitenland om er zeker van te zijn dat de vervoerder aan alle voorwaarden en eisen voldoet die ITS Breda stelt.

 

Met al onze vervoerders wordt een contract (zgn. service level agreement) getekend dat ter inzage ligt op het kantoor van ITS Breda. Tenminste 2 keer per jaar is er een persoonlijk gesprek met de vervoerder waarin wij alles doornemen (verbeteringen, ontwikkelingen, problemen, enz.) zodat we onze continue drang naar verbetering ook waar kunnen maken.

 

ITS Breda en alle vervoerders die voor ITS Breda werken zijn in het bezit van alle wettelijke vergunningen en verzekeringen. Tevens verkeren alle voertuigen inclusief trailers in topconditie en zijn tenminste Euro 5 gecertificeerd of hoger.